SULTANA EXPRESS PIJNACKER

SULTANA EXPRESS PIJNACKER Sinds 2001 de lekkerste shoarma en pizza in uw buurt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 196 beoordelingen
13 okt 2021 om 8:08 Voor een doordeweekse dag 50 minuten wachten vind ik lang. En er zat maar heel weinig kip in de kapsalon.
12 okt 2021 om 21:02 Ik had spareribs besteld, maar deze waren niet lekker. Heel veel dikke botten en weinig vlees en veel vet . Niet zoals spareribs horen te zijn, erg jammer en heb ze dan ook niet gegeten en weggegooid, Patat en sla oké.
6 okt 2021 om 20:20 Prima en lekker gegeten, echter duurde het wel lang als je de optie "zsm" hebt gekozen en vervolgens een mail krijgt dat het 60 min. Kan duren
2 okt 2021 om 22:36 Heerlijke pizza en gewoon heet toen die aankwam!
30 sep 2021 om 16:50 Duurde langer dan gemiddeld, maar redelijk lekker eten.
23 sep 2021 om 20:30 Bezorger was vriendelijk, eten was VOL!!!
21 sep 2021 om 20:30 Lekkerrrr!
19 sep 2021 om 8:00 Is inorde alleen kan zo snel mogelijk, geen 40 min zijn
11 sep 2021 om 10:16 Zalige pizza's en ze waren goed heet toen ze gebracht werden. Zeker voor herhaling vatbaar als we weer pizza gaan bestellen.
5 sep 2021 om 20:05 de bestelling was vergeten en na 2 uur pas het eten gekregen, wel met voor ieder persoon een gratis blikje slammers als sorry
4 sep 2021 om 21:21 Gewoon echt goed, we bestellen regelmatig. Niks aantrekken van de 1 ster beoordelingen, dit is gewoon eerlijk eten, gemaakt door hardwerkende mensen. En altijd een glimlach bij de bezorging!
4 sep 2021 om 9:16 Eten slecht, bezorging prima. Voor ons de laatste keer geweest.